Али Соу: Беше важна победа, харесва ми формацията на Акрапович

"С новата схема отборът се справя много добре", заяви гамбиецът

29.11.2020 | 22:15 Редактор: Искра Ангелова
Али Соу: Беше важна победа, харесва ми формацията на Акрапович

Нападателят на ЦСКА Али Соу, който отбеляза първия гол във вратата на ЦСКА 1948 при победата с 2:0, сподели, че му допада налаганата от Бруно Акрапович формация 3-5-2.

"Много важен мач и много важна победа. Много съм доволен, че спечелихме. Беше трудно, но ние знаехме, че ще бъде трудно и сме доволни, че спечелихме. Наистина беше важно, че вкарах. Възползвах се от възможността и съм радостен от гола си, но най-важна бе победата днес", коментира голмайсторът на "червените".

"Щастлив съм от назначението на Бруно Акрапович и съм много мотивиран. Харесва ми формацията, в която играем. Имам човек до себе си, това е важно за мен. Мисля, че трябва да се възползвам от това и да вкарам повече попадения. С новата схема отборът се справя много добре. Формацията е различна, не сме играли преди така, но мисля, че резултатите са добри. Щом те са налице, това е добре", каза още гамбиецът.

"Бихме могли да вкараме срещу "Клуж" в Лига Европа. Имаме нужда от голове, както и точки. Всеки един от нас се опитва да даде максималното от себе си, но може би трябва нещо повече", завърши Али Соу.

Снимка: Lap.bg.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК