Стамен Белчев: Няма да подценим съперника, шансовете са 50 на 50

ЦСКА се изправя срещу на стадион "Българска армия"

23.09.2020 | 20:00 Редактор: Ралица Братанова

Старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев сподели, че отборът му няма да подцени "Б36 Торсхавн" в утрешната среща от третия квалификационен кръг на Лига Европа и определи шансовете за класиране напред като равни.

Двубоят с представителя на Фарьорските острови е в четвъртък от 20:00 часа на стадион "Българска армия“.

"Това, което знаем за отбора на противника, е, че е един изключително добре подготвен физически отбор от млади футболисти, не се отказват, а като класа – като физически данни се доближават до БАТЕ Борисов, не са на тяхното ниво, но в никакъв случай не бива да ги подценяваме. Ние във всеки мач от първата минута се опитваме да вкараме гол, някой път се случва, друг път не, с футболистите постоянно говорим, че трябва да бъдем винаги на 100% готови, за да оправдаваме очакванията на феновете. Напрежение не трябва да има, те трябва да знаят, че трябва да играят на 100%, относно фаворити – мисля, че шансовете са 50 на 50, няма да ги подценим, ще подходим съвсем сериозно към противника“, започна наставникът на "армейците".

Белчев е категоричен, че отборът няма да играе утре с мисъл за двубоя с "Локомотив" (Пловдив).

„В никакъв случай, следваме си програмата, след това ще мислим за "Локомотив". Нямам проблеми с контузени след мача с "Лудогорец", всички са здрави, има леко натрупана умора, надявам се до мача утре всички да са на разположение. Играем в цикъл четвъртък-неделя, със сигурност има умора, в един момент ще се усети, но сме 20 човека, длъжни сме да се справим със ситуацията. Мисля, че всички играем за България, навсякъде другаде биха отменили мача, не искам да коментирам тази ситуация повече“, продължи той.

Снимка: БГНЕС 

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК