Ейолфсон се раздели с "Левски", подписа за 3 г. с "Розенборг"

Холмар записа 71 мача и 6 гола със синята фланелка

19.09.2020 | 16:40 Редактор: Ивет Арабова
Ейолфсон се раздели с

Защитникът Холмар Ейолфсон вече е футболист на "Розенборг", обявиха в официалния сайт на норвежкия гранд. Вече бившият бранител на "Левски" е подписал договор за 3 години. За исландеца това ще е втори престой в "Розенборг". Той бе част от отбора и в периода 2014-2016 година, когато изигра 93 мача преди да бъде продаден на израелския "Макаби" (Хайфа).

"Вълнуващо е пак да съм тук. Щастлив съм, че се завръщам. Познавам клуба, познавам града. За мен и семейството ми това е хубаво място. Искам да постигна успехи тук. Предишният път имахме много добър отбор", каза Ейолфсон.

Холмар вече тренира с новия си отбор и се очаква да се появи в игра още утре срещу "Хогесунд". По-рано днес "Левски" официално се раздели с футболиста, пожелавайки му много здраве, лични и професионални успехи, предава Gol.bg.

Исландският защитник се отказа от компенсации за останалия срок от договора си и от част от дължимите му месечни възнаграждения. Ръководството на “ПФК Левски” изказва благодарност на Холмар Ейолфсон за проявената коректност в преговорите за прекратяване на договора му. Холмар има 71 мача и 6 гола със синята фланелка.

Снимка: Lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК