Кризата натисна "Реал" (Мадрид), едва ли ще има нови попълнения в тима

Няколко играчи обаче вероятно ще бъдат продадени

13.08.2020 | 13:20 Редактор: Ивет Арабова
Кризата натисна

В "Реал" (Мадрид) не планират да купуват нови играчи и в отбора вече са наясно с това. "Белите" спечелиха титлата, но отпаднаха още на 1/8-финалите в Шампионската лига, а ситуацията с Ковид-19 носи сериозни затруднения. 

Още след поражението от "Манчестър Сити" миналата седмица директорът Хосе Анхел Санчес е казал на треньора Зинедин Зидан и футболистите, че нови попълнения не се очакват поради финансовите трудности свързани с коронавируса. 

Днес "Марка“ отчита, че столичани разполагат с 38 футболисти, като се вземат предвид всички дадени под наем и една голяма част от тях сега могат и да получат възможност за изява. 

Иначе 17 са недосегаемите. Това са Куртоа, Лунин, Варан, Милитао, Рамос, Менди, Марсело, Карвахал, Каземиро, Валверде, Кроос, Йодегор, Азар, Винисиус, Асенсио, Родриго и Бензема, предава Gol.bg.

В групата на тези, от които тимът не се нуждае, са Вайехо, Регилон, Хамес, Рейниер, Оскар, Бейл, Мариано и Борха Майорал и на тях ще се търсят отбори. Още няколко играчи биха могли да бъдат продадени при добри оферти. Това са: Алтубе, Начо, Одриосола, Себайос, Модрич, Иско, Брахим, Лукас Васкес и Йович. 

Вратарят Ареола се връща в ПСЖ, след  като наемът му изтече, Кубо бе преотстъпен на "Виляреал", а вече бяха продадени Ашраф и Хави Санчес, но тепърва се чакат още продажби, които да подобрят финансовото състояние. 

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК