Сираков обяви спасителния план за "Левски"

"Искам да уверя нашите фенове, че при нас няма да има тирета, запетайки и точки", заяви той

16.07.2020 | 14:35 Редактор: Искра Ангелова

Наско Сираков уточни, че "Левски" е изряден и няма проблем с участието си в Първа лига. Легендата на "сините" даде това пояснение във връзка с появилите се слухове, че клубът иска да придобие лиценза на "Септември".

"Искам да уверя нашите фенове, че при "Левски" няма да има тирета, запетайки и точки", заяви Сираков.

Той разкри, че потенциални спонсори са се отказали от преговори с клуба след проявен първоначален интерес. Към момента "сините" имат подписан само един договор за сътрудничество с компания за залози. 

"Проблемът е по-скоро в това, че възможностите на хората в момента са такива, че могат да помогнат на клуба, но това не е достатъчно, за да покрием задълженията, които се натрупаха, след като генералният ни спонсор беше изтрит от лицето на земята", подчерта Павел Колев.

Наско Сираков бе категоричен, че "Левски" има бъдеще и не се притеснява дали част от футболистите ще разтрогнат договора си заради неплатени заплати.

На "Герена" се надяват, че феновете ще продължат да помагат на любимия си тим. Очакванията са да се генерират приходи и от продажбата на абонаментни карти за следващия сезон, като към момента са закупени над 300. 

От "Левски" се обърнаха и към своите привърженици извън пределите на България. Призовават се запалянковците да правят дарения в името на оцеляването на клуба. 

Вижте повече в репортажа на Ваня Симонска.

Снимка: Lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
1 rate up comment rate down comment 0
Арти
преди 3 години
Наско Сираков бе категоричен, ТОВА ЛИ Е ПЛАНЪТ? Сигнализирай за неуместен коментар