Катрин Тасева за Николай Щерев: Няма думи, които да опишат колко много боли

"Раздаваше душата и добротата си навсякъде", пише тя

15.07.2020 | 21:05 Редактор: Искра Ангелова
Катрин Тасева за Николай Щерев: Няма думи, които да опишат колко много боли

Звездата на българската художествена гимнастика Катрин Тасева разчувства социалните мрежи с емоционален пост, посветен на Николай Щерев, който загуби битката с Ковид-19. 9. Двамата бяха сгодени близо година, но се разделиха в началото на 2020 година.

"Няма думи, които да опишат колко много боли.. Знаете ли какво е да се отпуснеш в прегръдките на тази планина от сила? Знаете ли какво е прегръдка да ти е домен. Обятията му да са ти къща. Да те пази от вятър и студ, от всичко лошо да те пази.. с ръцете си! Колко хубаво е да се отпуснеш и да си позволиш за малко да не си силна. Само за малко", пише Тасева.

"Толкова голям и силен... Раздаваше душата и добротата си навсякъде.... Жаден да беше, първо на теб ще даде вода. Измръзнал, теб ще завие първо с одеялото.... Така харизматичен. Бохем.. Научи ме да грабя с шепи от живота, както ти го правеше", продължава тя в поста си.

Грацията сподели и снимки с бившата си половина.

"Огънят от нашата любов погълна всички около нас. Обичаше ме повече от всичко. Правеше ме по-смела. По-дръзка! По-жива. Знаех, че и да падна, има кой да ме хване. Изпълваше цялото ми сърцето с кураж преди състезание: "Ти можеш", "С теб ще съм", "Ще успееш", "Батко Ники вярва в теб". Има едни такива мъже, дето са силни на дела. На казват какво ще направят Правят го. Ти беше такъв. Беше най-големият мъжкар, когото съм срещала. Такива мъже са изчезващ вид. Благодаря на Бога, че пътищата ни все пак се засякоха тук на земята, но знай... сродните души не се срещат на земята. До скоро, Ники", завършва Тасева.

След положителната проба - Щерев беше приет в болница в тежко състояние, но лекарите не успяха да го спасят.

Снимка: Instagram

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК