Последна онлайн тренировка с К-1 легендата Семи Шилт – на 30 май от 10 часа

Участвалите в предишните занимания ще получат имейл

29.05.2020 | 16:25 Редактор: Ивет Арабова
Последна онлайн тренировка с К-1 легендата Семи Шилт – на 30 май от 10 часа

В събота, на 30 май, ще се проведе последната от поредицата онлайн тренировки със световноизвестния кикбоксьор Семи Шилт. През последните два месеца, всеки уикенд, нидерланската легенда на Сериите К-1 Гран при провеждаше специално дистанционно обучение за всички, които се занимават професионално или любителски с бойни спортове. Онлайн тренировките се организираха благодарение на международната верига бойни галавечери SENSHI и Професионалната лига на Световния киокушин съюз, като целта бе да се помогне на всички спортисти да поддържат формата си и да се учат от един от най-добрите бойци в света, по време на коронавирус пандемията. 

Всички видео обучения се радваха на огромен интерес, като сега предстои и последната от тях – тя ще се проведе утре, на 30 май, в 10 часа българско време. Ентусиастите, които участваха в предишните тренировки със Семи Шилт и вече имат регистрация, ще получат писмо на своите електронни пощи.

Всички останали, които искат да се включат за първи път, могат да го направят чрез регистрация на LIVE STREAM LESSONS by Semmy Schilt®.

Световноизвестният Семи Шилт е един от най-успешните кикбоксьори и бойци в сериите К-1, ашихара каратека и състезател в смесените бойни изкуства. Той е единственият носител на три поредни титли в тежка категория на К-1. Освен в К-1, той е участвал и в двубои от ММА в шампионатите на "Pride“ и UFC. Шилт е инструктор в Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU) и рефер на SENSHI.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК