Борисов: Ако получа писмо от "Левски" за акциите, ще го скъсам и хвърля в коша

След като премиерът отказа задочно да ги приеме, най-вероятно собственик ще бъде Наско Сираков

24.05.2020 | 18:55 Редактор: Ралица Братанова

Акциите на "Левски" ще бъдат изпратени на голмайстор номер 1 на сините - Наско Сираков, след като премиерът Бойко Борисов отказа да ги приеме задочно. 

Министър-председателят няма да отговори и на писмото на ръководството на "Левски", изпратено за потвърждаване на решението му.

"Какво общо имам аз? Някой ако е искал да направи нещо добро – ще предаде на Наско Сираков акциите и ще приключи темата. Ще го скъсам и ще го хвърля в коша, защото нямам нищо общо с това. Утре ще съм го хвърлил", заяви премиерът.

Въпроси в редиците на "сините" за избора на Сираков няма. А за напред клубът продължава с други въпроси.

"Ситуацията е трудна преди всичко във финансов план. Второ, очевидно трябва да се направи организационна реформа, финансова реформа", смята бившият треньор Тодор Батков.

Как ще бъде изигран най-важния мач на "Левски: след финансовия колапс на клуба и откъде ще бъдат намерени 3 млн. лв за спасението на "сините" от фалит, все още не е ясно.

Вижте повече в репортажа на Христиана Стефанова.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Bulgaria ON AIR

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


2
1 rate up comment rate down comment 1
анонимен
преди 3 години
Явно голяма далавера има покрай тоя клуб, щом не му дават да си фалира на спокойствие и да започне отначало.А и как до оня ден търсеха 2млн за да оцелеят, днес вече търсят 3млн. Ами че те до края на месеца ще искат поне 10млн... Сигнализирай за неуместен коментар
1
2 rate up comment rate down comment 1
Skukaaa
преди 3 години
Писна ми от тази футболна драма. Сигнализирай за неуместен коментар