Алишер Карменов и Артур Арушанян отново се изправиха един срещу друг

Победата отиде при казахстанеца, който доминира над противника си

23.02.2020 | 11:22 Редактор: Ралица Братанова
Алишер Карменов и Артур Арушанян  отново се изправиха един срещу друг

Втората изцяло чуждестранна среща от петото издание на SENSHI противопостави стари познайници.След като двамата се срещнаха за пръв път на миналогодишното специално издание на веригата – SENSHI Cup, сега Артур Арушанян от Армения и Алишер Карменов от Казахстан си дадоха реванш.

Специален рефер бе семпай Николай Атанасов, а двубоят се проведе по правилата на KWU SENSHI в кат. до 65 кг., които позволяват хвърляния и удари с лакти в главата.

Победата отново отиде на сметката на Алишер Карменов, който напълно доминира над противника си. След изиграването на пълните три рунда съдиите закономерно отсъдиха 3:0 за казахстанеца.

Двамата изобщо не се бавиха и се вкопчиха в атаки още от самото начало. Размените следваха буквално една след друга, като инициативата се менеше постоянно.

Арушанян нанесе няколко добри ритника в тялото и главата на Карменов в началото на втория рунд, но за пореден път нещата се обърнаха много бързо. Карменов пласира зверско ляво кроше в главата на противника, което го прати в нокдаун.

Последваха още три нокдауна в полза на Карменов, който вкара няколко много силни удари, разклащайки Арушанян. Арменецът обаче не се отказа и някак си се докопа до третия рунд.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Bulgaria ON AIR

Всичко за мача четете на Boec.bg.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК