Рекордьорът по победи на SENSHI Петър Стойков отново на ринга на бойната гала 

На 22 февруари на арената на SENSHI 5 ще се изиграят 9 наелектризиращи двубоя 

20.01.2020 | 11:55 Редактор: Ивет Арабова

Поредна супер битка предстои за световния шампион по муай тай на WMF 2019 Петър Стойков. След четири успешни участия на SENSHI, на 22 февруари българският боец ще се качи отново на ринга на бойната гала. 

Едва на 23 години, Стойков вече притежава достатъчно титли, които го правят един от най-добрите и перспективни бойци, и вече има рекорден брой победи на арената на професионалната верига от марката SENSHI. Освен световен шампион, през 2019 г. той спечели и супертурнира SENSHI CUP. През 2018 г. българският ас стана и европейски шампион по муай тай, а още през 2013 г. Стойков завоюва сребърен медал от световното първенство по карате киокушин на KWU за юноши. 

Опонентът на Стойков за SENSHI 5 все още е забулен в тайна, но със сигурност ще бъде не по-малко силен. Дали обаче ще се окаже непобедим, ще стане ясно на 22 февруари в Двореца на културата и спорта във Варна. 

Само преди няколко месеца, на SENSHI 4, публиката в морската столица се наслади на още една впечатляваща среща със Стойков, който победи доста опитния сръбски боец Драган Пешич в категория до 70 кг. Срещата завърши с бърз успех за българина, който нокаутира опонента си още в средата на първия рунд. Този двубой бе само едно от малкото доказателства за качествата на Стойков, които със сигурност ще зарадват и публиката на SENSHI 5. 

На петото издание на елитната бойна галавечер ще има общо 9 битки в стиловете кикбокс, карате фул контакт и не на последно място – по правилата на SENSHI, които са създадени от Професионалната лига на Световния киокушин съюз, където почти всичко е позволено. Билетите за SENSHI 5 вече са в продажба (може да ги закупите от  ТУК) и са с цени 10 и 20 лева.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК