Bulgaria ON AIR с награда от SOS Детски селища България

Националната политематична телевизия бе отличена в категория „Значим медиен партньор 2021“ на годишните награди „Едно семейство“

20.05.2022 | 17:26
Bulgaria ON AIR с награда от SOS Детски селища България

Сдружение SOS Детски селища България, което осигурява семейство и здравословна среда за развитието и израстването на деца, лишени от родителска грижа и деца в риск да загубят закрилата на своите родители, отличи Bulgaria ON AIR като един от най-значимите си партньори и връчи специален приз на телевизията за дейността й през 2021 година. Това се случи на специалната церемония „Едно семейство“, на която SOS Детски селища наградиха най-ценните си партньори. Сред тях за 2021 година е и Bulgaria ON AIR.

Националната политематична телевизията бе отличена с първа награда в категория „Значим медиен партньор 2021 г.“. Призът бе връчен от Валерия Георгиева, национален изпълнителен директор на Сдружението, а отличието прие маркетинг директорът на Investor Media Group Ангел Каспарянов. Със запазена черта при разказването на положителните новини и насочване на фокуса към добрите примери, политематичната телевизия има засилена ангажираност към много и различни корпоративно-социални и благотворителни инициативи, сред които и като партньор на SOS детски селища.

Годишните награди „Едно семейство“ се проведоха на 19 май в галерия „nOva art“, където бяха отличени едни от най-изявените фирми и организации, съмишленици на дейността на SOS каузата. Категориите тази година, в които бяха наградени дългогодишните и надеждни приятели на Сдружението, са „Значим изгряващ корпоративен партньор за 2021г.“, „Значим дългогодишен корпоративен партньор“, „Значим медиен партньор през 2021 г.“ и две специални награди.

В програмата на събитието се включиха талантливи деца и младежи, част от SOS каузата, с божествени и вдъхновяващи музикални и културни изпълнения. Тези малчугани заплениха публиката с невероятните качества, които показаха на сцената.