Хитовият сериал за американската война за независимост „Синове на свободата“ – онлайн на bgonair.bg

18.01.2021 | 09:00
Хитовият сериал за американската война за независимост „Синове на свободата“ – онлайн на bgonair.bg

Хитовият сериал, посветен на зараждането на американската война за независимост – „Синове на свободата“, вече е достъпен и онлайн на www.bgonair.bg. От 18 януари, всяка делнична вечер, от 23:15 часа Bulgaria ON AIR ще излъчва вълнуващата историята на група млади мъже, поставили началото на тежката война за американската независимост. Ден след излъчване в ефира, епизодите ще бъдат достъпни онлайн в секция „Сериали“ в продължение на 30 дни. Така всеки ще може да навакса с пропуснатите серии в удобно за него време, като го гледа безплатно онлайн на сайта на телевизията.

Сериалът ще пренесе зрителите във времената, в които застаряващо поколение от британски лоялисти в Америка все още поддържат дипломация с краля. В този момент млади, смели и дръзки мъже решават да обединят силите си в тайна мисия, за да променят хода на историята. Малцина осъзнават, че познатите на света „синове на свободата“ в лицето на Сам Адамс, Джон Ханкок, Джон Адамс, Пол Ревере, Патрик Хенри и Бенедикт Арнолд, не се отправят към дългия път на справедливостта като патриоти с благородни цели. Те всъщност са част от едно ново американско поколение и просто се опитват да разберат какво да правят с живота си.

Гражданското неподчинение първоначално се приема от властта като поредното малко изпитание, пред което се налага тя да се изправи. Скоро след това обаче се превръща в мащабно протестно движение на съпротивата, подбуждащо британците да реагират с тоталитарни тактики, пропукване на колониите и създаване на едно почти военно положение в опит за поддържане на реда в страната.

„Синовете на свободата“ запалват искрата, която ще доведе до избухването на революцията преди войната, а борбата им е следвана от движение, което в определен момент обхваща цялата нация. Търсещи равенство и смисъл за живота си благодарение на своята дързост всички те заедно ще открият нещо много по-голямо – независимостта.