6 причини, поради които iPhone 12 все още е телефон, който заслужава цената си

Въпреки че са отминали повече от две години, iPhone 12 все още е страхотен смартфон за всеки потребител

29.03.2023 | 08:40 Редактор: Михаела Димитрова
6 причини, поради които iPhone 12 все още е телефон, който заслужава цената си

Въпреки че са отминали повече от две години, iPhone 12 все още е страхотен смартфон за всеки потребител. Причините, поради които си струва да закупите днес iPhone 12 са многобройни.

От пускането на iPhone 12  на пазара през 2020 г., телефонът на Apple е включен в категорията на най-добрите телефони, заедно с моделите от същата серия, iPhone 12 Pro и iPhone 12 Pro Max.

Решихме да ви представим най-важните мотиви в редовете по-долу. По този начин считаме ще се убедите, че инвестицията в устройство от този тип е сигурна, безопасна и удовлетворяваща, особено ако сте запалени по технологиите. И така, ето шестте причини да изберете iPhone 12. 

1. Разполага с елегантен и вечен дизайн

iPhone 12 е изработен от качествени материали и е с елегантен и изтънчен дизайн. Неговата алуминиева рамка и преден екран с керамичен щит се комбинират перфектно за да създадат устройство, което е едновременно издръжливо и естетически приятно. Apple отдавна е марка почитана заради вдъхновението с което проектира своите продукти, а iPhone 12 е смартфон, ценен особено от тази гледна точка. Той има изискан дизайн и придава усещане за телефон, който стоически ще издържи теста на времето.

2. Предлага първокласна технология

iPhone 12 се захранва от чипа A14 Bionic на Apple, който предлага страхотна производителност. В допълнение, телефонът има 5G свързаност, която позволява невероятно бързи скорости за трансфер в двете посоки, а именно за изтегляне на файлове, както и за качването им. Поради тази причина iPhone 12 е правилният телефон за вас, ако обичате да сте продуктивни и да пестите време.

3. Предоставя впечатляващи функции на камерата

Системата от камери, които са монтирани на iPhone 12 е отлична. Пакетът на базовия модел предлага две камери от 12MP всяка, но също така и усъвършенствани възможности за снимки или видео. Говорим за нощен режим, Deep Fusion и способа за заснемане на видео във формат ProRes. Тези, които обичат да правят снимки и видео с телефона си ще открият, че iPhone 12 е един от най-добрите телефони за това. Дори когато светлината не е никак добра, обективите на смартфона могат да уловят невероятни и добре дефинирани снимки, както и висококачествени видеоклипове с много гладки и в отлично балансирани цветове.

4. Голям OLED дисплей 

iPhone 12 има Super Retina XDR екран с размери 6,1 инча и предлага ясна и цветна графика. Освен това телефонът притежава високи нива на яркост и контраст. Благодарение на OLED технологията, която се използва за създаване на по-дълбоко черно и по-ярки цветове, iPhone 12 е страхотна опция, когато става въпрос за филми или игри на телефона.

5. Обещава впечатляваща издръжливост на батерията

Дори потребители, които са постоянно на телефона си могат да стоят далеч от зарядното устройство през целия ден. Това е възможно благодарение на издръжливата батерия извозвана за модела на iPhone 12. Вярваме, че това предимство не трябва да се пренебрегва, когато направим сравнение с другите батерии на телефони на пазара. В случай че сте от хората, които през повечето време са в движение, iPhone 12 ще бъде правилният телефон за вас. Особено ако не предпочитате външните батерии или времето прекарано статично до място за зареждане.

6. Притежава силна екосистема и подходящ софтуер

Операционната система iOS, която се използва за телефоните на Apple, е добре известна със своята надеждност, сигурност и удобен за потребителя интерфейс. В допълнение на това, iPhone 12 ще ви предостави достъп до AppStore, който съдържа милиони приложения от много висок стандарт. Стабилната екосистема от софтуер и приложения в iPhone 12 го прави страхотна опция за тези, които търсят телефон, който е не само мощен, но лесен за работа.

Като цяло, iPhone 12 все още е телефон на който можете да разчитате и тази година. Това е благодарение на неговата издръжливост, качествена изработка и първокласен дизайн, разполагащ актуални технологии, впечатляващи камери, огромен OLED дисплей, удължен живот на батерията и стабилна екосистема от софтуер и приложения. iPhone 12 е отличен избор, както за любителите на последните тенденции в технологиите, така и за не толкова взискателните потребители, тъй като вече се предлага на повече от изгодни цени, особено ако изберете да го закупите реновиран.