А1 със специални намаления до 70% на избрани смарт часовници през февруари

06.02.2023 | 11:58 Редактор: Тодор Петров
А1 със специални намаления до 70% на избрани смарт часовници през февруари

През февруари A1 предлага селекция от смарт часовници от водещи производители като Samsung, Huawei и Xiaomi с до 70% намаление. Моделите в промоционалната кампания на А1 предоставят богат избор за потребители с разнообразен начин на живот и нужди. С развитието на технологиите смарт часовниците се утвърдиха като едни от най-добрите технологични помощници, които същевременно са стилен аксесоар. Те предлагат разнообразни улеснения за организиране на времето, проследяване на здравните показатели, безконтактни плащания и др.

Флагманът Samsung Galaxy Watch5 Pro е перфектен избор за активните хора, за които движението и спортът са се превърнали в начин на живот. Смарт часовникът е оборудван с GPS проследяване на маршрута, което го прави много подходящ за любители на катеренето и колоезденето. Той предлага най-голямата батерия сред носимите устройства на Samsung. Моделът включва възможности за измерване на основни здравни показатели като пулс, сатурация и ЕКГ. Допълнителната NFC функционалност позволява извършването на лесни и сигурни плащания навсякъде и по всяко време. Цената на Samsung Galaxy Watch5 Pro в рамките на промо кампанията на А1 е намалена с до 100 лева при плащане в брой - 389,99 лева и е 19,99 лева на месец с план Unlimited Ultra.

Февруарската селекция на А1 включва и предложения от средния клас на южнокорейския производител Samsung Galaxy Watch5. Той се предлага в два размера - 40 мм за дамите и 44 мм за господата. Моделът е оборудвани с по-здрав дисплей (AMOLED), защитен от първокласен сапфирен кристал, който е 1,6 пъти по-устойчив на надраскване. Samsung Galaxy Watch5 40 мм се предлага с до 40% намаление - 149,99 лева в брой или 7,99 лева на месец с план Unlimited Ultra. Цената на 44 мм модел е намалена с до 34% - 189,99 лева в брой или 9,99 лева на месец с план Unlimited Ultra.

Друго атрактивно предложение е моделът на Huawei Watch GT3 Pro, който съчетава изящна изработка и висока функционалност. Смарт часовникът се предлага в два размера – 43 мм за дамите, с бяла кожена каишка, и 46 мм с титаниев корпус за господата. Huawei Watch GT3 Pro е с водоустойчивост до 30 метра, включително в солена вода, и предлага специален режим за гмуркане. Налични са и всички премиум функционалности, свързани с богатата екосистема на китайския технологичен гигант. А1 предлага Huawei Watch GT3 Pro 43 мм на изплащане за 14,99 лева на месец с план Unlimited Ultra. Мъжкият модел (46 мм) също се предлага с до 100 лева отстъпка или за 329,99 в брой или на изплащане за 15,99 лeвa на месец с план Unlimited Ultra.

Сред устройствата, включени в селекцията на А1 през февруари, е и достъпният Xiaomi Watch S1, който не прави компромис с дизайна и функционалностите и поддържа Bluetooth разговори. Той е с корпус от неръждаема стомана, а 1,43-инчовият AMOLED дисплей е защитен със сапфирено стъкло. Батерията издържа до 12 дни, а сензорите целодневно следят ключовите здравни показатели. До края на февруари в рамките на промоционалната кампания на А1 са включени два варианта - Xiaomi Watch S1 Active в синьо за 1,50 лева на месец с план Unlimited Ultra. Xiaomi Watch S1 се предлага в черно на цени от 1,99 лева на месец с план Unlimited Ultra.