Двоен ръст на потребителите на 5G ULTRA през лятото: А1 удължава безплатния достъп до 5G до края на годината

Необходими са само абонаментен план за гласова услуга и съвместим 5G смартфон

03.10.2022 | 13:55 Редактор: Елеонора Танева
Двоен ръст на потребителите на 5G ULTRA през лятото: А1 удължава безплатния достъп до 5G до края на годината

Хубавите преживявания и емоции не са резервирани за лятото – има ги по много и през есента и си заслужават да бъдат споделени. Именно това е и причината, след изключително позитивната реакция на потребителите, A1 да продължи свободния достъп до своята 5G ULTRA мрежа до края на годината.

До 31 декември всички частни и бизнес клиенти на телекома с мобилен абонаментен план и 5G смартфон ще могат да сърфират без ограничения на максималната скорост.

A1 отвори мрежата си за всички свои мобилни абонати от началото на юни, като резултатите ясно показват желанието за използване на мрежа от ново поколение. Така за периода 1 юни – 31 август 2022 г. се отчита двоен ръст (98%) на активните потребители на 5G ULTRA, а общият 5G трафик е нараснал дори с повече.

Смартфоните с 5G поддръжка вече обхващат всички ценови класове и идват от повечето основни производители. A1 предлага богата гама от устройства, които са съвместими с гигабитовите скорости на 5G ULTRA.

Мрежата от пето поколение на телекома достига до над 240 населени града и курорта, а през близките седмици телекомът ще покрие с 5G ULTRA всички населени места с над 3 000 човека население.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК