А1 вече предлага новия смартфон Huawei nova 10 Pro

А1 дава на своите клиенти още повече време с 5G ULTRA

30.09.2022 | 15:51 Редактор: Елеонора Танева

А1 вече предлага новия смартфон Huawei nova 10 Pro. Устройството впечатлява с две предни камери, перфектни за кристални и наситени селфита. Ултраширокоъгълният преден модул е с голям сензор, автофокус и 60 мегапиксела резолюция, която позволява интелигентно увеличение. Заедно с него работи zoom камера с 8 мегапиксела и AF, която спомага за по-естествения вид на селфитата.

Устройството е с AI оптимизирана 50-мегапикселова задна камера, 120-херцов HDR OLED дисплей, процесор Qualcomm Snapdragon 778+ и батерия със 100-ватово зареждане.

А1 обяви възможност за предварителна поръчка на Huawei nova 10 Pro до 2 октомври, а след това започва и редовната продажба на устройството. Повече информация може да бъде намерена на A1.bg

5G ULTRA за всички мобилни клиенти на A1 до края на годината

Клиентите на мобилна услуга от А1 ще имат още време, за да се докоснат до мрежата от пето поколение на А1 – 5G ULTRA. Всеки клиент с 5G смартфон ще може да сърфира в мрежата неограничено и на максимална скорост до края на годината.

5G ULTRA има покритие в над 240 града и курорта в България, като предоставя гигабитови скорости на теглене на информация на клиентите на А1.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК