5G смартфон като подарък към атрактивен мобилен план предлага А1 до края на септември

Близо 360 деца от приемни семейства започват новата учебна година, екипирани от А1 и НАПГ

23.09.2022 | 17:11 Редактор: Елеонора Танева

5G смартфон е подаръкът към мобилен план на атрактивна цена, който предлага А1 до края септември. Предложението включва Samsung Galaxy A13 5G, който клиентите ще получат без допълнително заплащане заедно с Unlimited план на А1, който ще се предлага на специална цена от 20 лв. на месец за първите три месеца от договора до края на септември.

С него клиентите ще получат неограничени минути и мегабайти на максимална скорост за целия период на договора. Повече информация може да бъде намерена в онлайн магазина на А1.

А1 и Националната асоциация за приемна грижа за поредна година подготвиха стотици деца за първия учебен ден

Националната асоциация за приемна грижа и А1 подготвиха 359 деца от приемни семейства за старта на новата учебна година с раници, тетрадки и помагала. През тази година традиционният празник по случай първия учебен ден, организиран от НАПГ и А1, се проведе в Бургас, а в него се включиха деца от приемни семейства от морския град и региона.

Инициативата е част от дългогодишната подкрепа на А1 за инициативите на НАПГ, насочени към осигуряването на позитивна семейна среда за повече деца в страната.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК