Битовите сметки вече може да се плащат и с А1 Wallet

Телекомът продължава да предлага лесно и удобно закупуване на електронни винетки

21.01.2022 | 13:22 Редактор: Ваня Кузманова

Ток, парно, ВиК и много други сметки – директно от смартфона

Дигиталният портфейл А1 Wallet вече дава възможност, която улеснява потребителите в плащането на битови сметки. Без значение дали са избрали план Standard или Premium, те могат да правят това директно в приложението. В списъка с доставчици на услуги, за които могат да се извършват плащания, са банки, телекомуникационни оператори, ВиК, електроразпределителни дружества, бързи кредити и други.

Пълният списък с доставчици може да бъде открит в самото приложение. За да се възползват от опцията, потребителите на А1 Wallet трябва да влязат в меню „Услуги“ и да изберат опцията „Битови сметки“. Там ще открият 4 опции, към които могат да добавят своите услуги – сметка за вода, сметка за ток, сметка за телефон или друга сметка. При избор на една опция ще се зареди списък с доставчици за съответната категория.

Водачите на автомобили могат да закупят електронна винетка бързо и удобно от А1

А1 продължава да предлага лесно и удобно закупуване на електронни винетки в търговската мрежа на компанията, чрез SMS, и онлайн. В магазините на телекома потребителите могат да платят както в брой, така и чрез дебитна или кредитна карта. Винетка може да се закупи и в движение чрез приложението Моят А1 или на А1.bg, без да е нужна регистрация на профил.

Автомобили до 3,5 тона включително, при ползване на платена пътна мрежа заплащат винетна такса чрез покупка на електронна винетка. За превозните средства с по-високо тегло се прилага тол таксуване на база изминато разстояние. А1 предлага и предплатена тол услуга -  маршрутна карта или автоматично тол таксуване чрез бордово устройство или GPS тракер.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
0 rate up comment rate down comment 0
Гошо от почивка
преди 2 години