С dskhome.bg покупката на ново жилище става по-бързо и лесно

Банка ДСК представя иновативната платформа dskhome.bg

08.12.2021 | 09:23 Редактор: Жаклина Иванова
С dskhome.bg покупката на ново жилище става по-бързо и лесно

Днес Банка ДСК представя иновативната платформа dskhome.bg, която значително съкращава времето за покупка на нов дом. В портала, на едно място, потребителите могат да открият оферти за имоти, да получат оценка на жилището си, да изчислят примерни параметри за кредитиране, да запазят час за консултация с кредитен специалист, в това число и видео консултация, а също така да се абонират да получават най-новите предложения на пазара на недвижимите имоти.

"Желанието ни беше да предоставим на нашите клиенти единна услуга, която обхваща много по-цялостен процес и надгражда стандартното предоставяне на възможност за получаване на ипотечен кредит. Искахме да сме полезни още на етапа, в който се прави изборът за мечтано жилище, като същевременно съкратим чувствително както времето за покупка, така и времето за свързаните услуги. Защото всички ние знаем колко важно е да живеем в собствен дом, а понякога още дори намирането му коства доста усилия", заяви по повод старта на dskhome.bg началникът на управление "Развитие на продукти и ценообразуване" в Банка ДСК Ивайло Хаджиев.

Друго удобство, което предлага dskhome.bg, е  възможността изборът на имоти да се филтрира допълнително, в зависимост от желанието на потребителя - град, квартал, вид на имота, квадратура, инфраструктура и заобикаляща среда. По този начин с dskhome.bg бъдещите новодомци могат да вземат максимално информирано решение, като претеглят плюсовете и недостатъците на определен имот, инфраструктурата около него или вида му. Улеснение в тази посока е и възможността за оценка на пазара на всяко жилище, която дава информация за броя на предлаганите аналогични имоти в момента, за движенията в цената в рамките на година, както и за бъдещата доходност при отдаването му под наем.

В dskhome.bg може да се търси и спрямо възможностите за вноска по кредит, като се дават и варианти за ипотека според заложени критерии. А веднага след като си изберат своя нов дом и разгледат вариантите за финансиране, отново в dskhome.bg, потребителите могат да запазят час за консултация с експертите на Банка ДСК  и да пристъпят към финализиране на покупката си.

Платформата dskhome.bg е от полза не само за купувачите, но и за тези, който обмислят продажба на притежаван недвижим имот. Благодарение на възможността за автоматична оценка по 3 различни метода, всеки може да се ориентира каква е настоящата стойност на притежаваното от него жилище, както и за актуалните оферти на пазара в момента.

От Банка ДСК планират да продължат да надграждат портала, така че да предложат на своите бъдещи клиенти изключително изживяване, което им спестява време и предоставя допълнителни удобства и услуги, свързани с предоставянето на кредит и закупуването на нов дом. С платформата dskhome.bg Банка ДСК още веднъж доказа, че е иновативен лидер на пазара на ипотечни кредити в България.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК