В разгара на четвъртата вълна: Отново безплатен достъп до е-просвета

А1 съобщава и още важни новини за любителите на италианския футбол

22.10.2021 | 16:26 Редактор: Здравко Черкезов

30 дни безплатен тест за нови абонати на е-просвета

Четвъртата вълна от Ковид-19 в България отново изпрати много ученици по домовете им, за да продължат обучението си в дистанционна форма. В този контекст от А1 и издателство "Просвета" обявяват началото на нова кампания за 30 дневен безплатен достъп до платформата е-просвета и всички нейни ресурси за онлайн обучение. Електронното училище на България навлиза уверено в своята втора учебна година, тъй като на 20 октомври получи и престижната награда BELMA (Best European Learning Material Awards). 

Безплатен тестов период от 30 дни ще получат всички, абонирали се за платформата в периода между 20 октомври и 18 ноември 2021 г. с месечен, едногодишен или двугодишен абонамент. Безплатният период започва да тече от датата на покупката, а при прекратяване преди края му, потребителите не дължат никакви неустойки.  

Калчо мания започва по MAX Sport 3

На честотите на MAX Sport започва ново ексклузивно предаване, в което ще обсъждаме всичко интересно от света на Серия А! В новото шоу "Калчо мания" ще научите всичко най-интересно за изминалите мачове в Италия, ще споделяме интересни материали около първенството, ще правим игри със зрителите и още много. Запазеното място за любителите на италианския футбол ще се излъчва всеки вторник от 16:00 ч. по MAX Sport 3.

MAX Sport 3 e и мястото, където се излъчват повечето мачове от Италия на честотите на MAX Sport. Шоуто започва в разгара на сезона на Апенините. Стартът му идва след като А1 обяви през лятото, че закупува правата за Серия А за следващите 3 сезона. 

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК