Серията iPhone 13 ще може да се поръча от А1

Телекомът помогна на 355 деца от приемни семейства да се подготвят за първия учебен ден

17.09.2021 | 14:46 Редактор: Здравко Черкезов

A1 обяви кога започват предварителните поръчки за iPhone 13

Измина най-важното технологично събитие на годината за любителите на бранда iPhone. Вечерта на 14 септември Аpple представи дългоочакваната серия iPhone 13. Най-новото поколение на бранда идва с редица подобрения, включително и новия процесор А15 Bionic - най-мощният, слаган някога в смартфон, по думите на производителя. Както винаги, А1 ще предложи предварителни поръчки за новия модел, започващи от 1 октомври.

Кампанията по предварителните поръчки на А1 ще продължи до 8 октомври, а включилите се в нея ще имат възможността да бъдат сред първите, които ще притежават това устройство в България. Доставките започват след 8 октомври и ще бъдат безплатни до всички точки на страната. От телекома напомнят, че датата, на която клиентите ще ги получат зависи и от графика на куриерската фирма за обслужване на съответното населено място. 

НАПГ и А1 заедно подкрепят децата от приемни семейства

В навечерието на 15 септември 355 деца от приемни семейства в България са готови за първия учебен ден с подкрепата на НАПГ и А1. За 39 от тях предстои за първи път да чуят училищния звънец и да поемат по пътя на знанието, 161 деца са от втори до шести клас, а 155 юноши са в гимназиална възраст - от седми до дванадесети клас. 

Традиционно А1 и Националната асоциация за приемна грижа (НАПГ) организираха и празник за децата в приемна грижа, който тази година се проведе в Хасково. В него се включиха 17 деца и тийнейджъри от Хасково и региона, и получиха своите специално подготвени раници с тетрадки, образователни пособия и учебни помагала лично от Мирослав Долапчиев, председател на НАПГ, и Нина Неделчева-Георгиева от А1

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК