Как изкуственият интелект променя индустриите и какво е бъдещето на IoT технологиите?

Отговорите гледайте в третото онлайн издание на Tech of Tomorrow на 21 април от 14:15 часа

19.04.2021 | 12:50 Редактор: Юлия Христова
Как изкуственият интелект променя индустриите и какво е бъдещето на IoT технологиите?

Интернет и новите технологии са основният катализатор за трансформация на бизнеса. Всяка нова технология, внедрена в индустрията, е крачка към бъдещето. Но какво да очакваме в следващите години по отношение на Internet of things (IoT) технологиите и в каква посока те ще променят бизнеса? Отговор ще даде третото онлайн издание на конференцията Tech of Tomorrow, която ще се проведе на 21 април, от 14:15 часа.

В студиото експерти от водещи компании ще коментират тенденции при умните устройства, които не само подпомагат бизнеса, но и го променят. Гостите ще коментират още мястото на изкуствения интелект в индустриите и начина, по който той повлиява на бизнеса.

Tech of Tomorrow ще се фокусира върху още една важна тема – информационната сигурност. Участниците ще коментират предизвикателствата пред защитата на данни, както и новите методи за съхранение на сигурността на информация.

Водещ на третото онлайн издание на Tech of Tomorrow ще бъде Бойчо Попов, главен редактор на икономическия сайт Investor.bg, който през 2021 празнува 20-тата си годишнина. В студиото той ще посрещне Димитър Димитров, изпълнителен директор на Allterco, Николай Динев, директор на направление "Услуги“ в Softline Централна и Източна Европа, Петър Торнев, директор на Технологичния център, Accenture Bulgaria и инж. Никола Петков, мениджър продажби "Дигитални индустрии", Siemens България.

Третото издание на Tech of Tomorrow може да проследите на живо в дигиталната стрийминг платформа за събития Investor Media PRO, както и на www.investor.bg/live.

Tech of Tomorrow се провежда с генералната подкрепа на Алтерко и BoneX. Основни партньори са Accenture, Sirma и FANUC. Събитието се организира с подкрепата на Siemens, Пощенска банка, Sofline, Atos, Леново България, Dental Care Center, Индустриален Холдинг България.

Медийни партньори на събитието са Bloomberg TV Bulgaria, Money.bg, "Мениджър“ и Kaldata.com.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК