А1 пусна първата истинска 5G мрежа 

MAX Sport зарадва феновете с нова визия и ново студио

27.11.2020 | 10:47 Редактор: Ивет Арабова

Първата истинска 5G мрежа вече стартира 

А1 е първият български оператор с мрежа от пето поколение, която в момента покрива централните градски части, основните жилищни квартали и районите с концентрация на бизнес в София. 5G мрежата на телекома използва 5G честоти и оборудване, за да предложи истинските характеристики на новото поколение мобилни мрежи като скорост и времезакъснение на връзката. Скоро компанията ще завърши и изграждането на 5G мрежа, която ще покрие над 90% от Бургас, което ще го направи първия изцяло 5G град в България.

5G мрежата на А1 е първата в страната, която предлага пълните възможности на петото поколение мобилни мрежи. Мрежата на А1 работи с 5G честоти в спектъра от 3,6GHz и 5G базови станции, за разлика от други решения като динамичното споделяне на спектъра (DSS). Това позволява на телекома да предложи гигабитов широколентов достъп и много ниско времезакъснение. Чрез тях се постига истинско 5G мобилно преживяване, което надхвърля в пъти възможностите на 4G.

От 22 ноември МAX Sport e с нова визия

Съвсем различен MAX Sport гледат любителите на спорта от 22 ноември. От тази дата телевизионните канали на А1 официално са с изцяло обновена идентичност. Тя следва последните тенденции както за графика на ТВ канали, така и за адаптивност при гледане на различни Multiscreen устройства

От MAX Sport могат да се похвалят и с ново и модерно студио, което ще повиши качеството на локалната телевизионна продукция. В него зрителите ще видят и иновативен touch-screen дисплей, с помощта на който гости и коментатори ще разглеждат най-интересните събития, случили се на терена.

Обновени са и сайтът maxsport.live, както и приложението за следене на спортни резултати на живо MAX Score. Двете дигитални платформи на MAX Sport ще останат напълно безплатни и достъпни за всички, без значение дали са абонати на спортните канали или не.
    
Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


3
0 rate up comment rate down comment 0
Иван
преди 3 години
После се чудете защо болниците са пълни ... Сигнализирай за неуместен коментар
2
0 rate up comment rate down comment 0
Митко
преди 3 години
Колко струва?Това е вжното за нормалния потребител, а не колко е супер... Сигнализирай за неуместен коментар
1
4 rate up comment rate down comment 0
К. Л. М.
преди 3 години