Медведев: Ще превърнем в безумен кошмар живота на Запада, нека тръпнат в домовете си

"Страхуват ли се от война в Космоса? Това означава, че и те ще я получат", каза той

13.06.2024 | 14:11 Редактор: Искра Ангелова
Медведев: Ще превърнем в безумен кошмар живота на Запада, нека тръпнат в домовете си

САЩ и техните насрани съюзници ни обявиха война без правила. Това написа заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската Федерация Дмитрий Медведев в Telegram.

"Трябва да се опитваме всеки ден да нанасяме максимална вреда на тези страни, които са наложили тези ограничения на нашата страна и всички наши граждани. Вреда във всичко, което може да причини вреда. Вреда за техните икономики, техните институции и техните управници. Вреда за благополучието на техните граждани. Тяхната увереност в бъдещето. За да направим това, трябва да продължим да търсим критичните уязвимости на техните икономики и да ги ударим във всички области. Да причиняване щети във всички области, парализирайки работата на техните компании и държавни агенции. Намерете проблеми в техните най-важни технологии и ги удряйте безмилостно. Буквално да унищожим тяхната енергетика, индустрия, транспорт, банково дело и социални услуги. Да всяваме страх от предстоящия колапс на цялата критична инфраструктура", призовава политикът.

"Страхуват се да не предадем нашите оръжия на враговете на западния свят? Трябва да им прехвърлим всички възможни видове оръжия, освен ядрените (засега)! Страхуват ли се от анархия и експлозия на престъпност в големите градове? Трябва да помогнем за дезорганизацията на общинското им управление! Страхуват ли се от война в Космоса? Това означава, че и те ще я получат. Всичко да спре за тях, всичко да се развали, всичко да отиде по дяволите", допълва той, цитиран от "Труд".

"Страхуват ли се от социални експлозии? Да организираме такива! Трябва да хвърлим всички най-зловещи нощни кошмари в тяхната медийна сфера, да използваме всичките им ужасни фантомни болки. Вече няма нужда да щадите психиката им! Нека тръпнат в уютните си домове, нека треперят под одеялата. Крещят ли за използването на фалшиви новини? Нека превърнем живота им в пълен луд кошмар, в който те няма да могат да различат дивата измислица от очевидната реалност, адското зло от рутината на живота", пише още Медведев.

"Око за око, зъб за зъб. И никакви правила по отношение на врага! Нека си получат всичко за нанесените вреди на Русия и възможно най-болезнено! Всеки може да допринесе", призовава Дмитрий Медведев.

Снимка: БГНЕС


2
1 rate up comment rate down comment 0
Крум
преди 1 месец
МЕЧТИТЕ СА БЕЗПЛАТНИ !!! Сигнализирай за неуместен коментар
1
3 rate up comment rate down comment 1
rambaldievskievich
преди 1 месец
Луд за връзване. Нямат ли си в мужикистан весели заведения, бе?! А, иначе: тоя и подобните му за мъдете ще ги окачат да висят! 'баси!... Сигнализирай за неуместен коментар