САЩ: Примирието в Украйна е неприемливо, ще доведе до нова офанзива на Путин

"Това само ще ратифицира придобивките на Русия до днес", смята Джон Кърби

19.03.2023 | 17:53 Редактор: Ирена Бакърджиева
САЩ: Примирието в Украйна е неприемливо, ще доведе до нова офанзива на Путин

САЩ смятат примирието в Украйна за неприемливо. Това заяви координаторът по стратегически комуникации към Съвета за национална сигурност на Белия дом Джон Кърби в интервю за "Фокс нюз".

Той подчерта, че Вашингтон също се противопоставя на призивите за примирие в републиката след предстоящата среща между руския президент Владимир Путин и китайския президент Си Дзинпин, пише БГНЕС.

"Защото това (примирието) само ще ратифицира придобивките на Русия до днес и ще даде време на г-н Путин да подготви нови хора и да планира нова офанзива, когато му е удобно", обясни представителят на американските власти.

Снимка: БГНЕС


2
0 rate up comment rate down comment 0
Ситуацията е по-разл
преди 1 година
Ти си получил имота срещу замянка, защото баба ти е била активен борец срещу капитализма и фашизма. В долния край на имота минава ручейче от което кравите на съседа са пили преди да ти дадат нотариалния акт. Съседа те е помолил да му разрешиш да си пои кравите, но ти си му завидял и си предложил имота на крупен Турски овчар, който е докарал кучета и овце и е насъскал кучетата срещу съседа ти. Тогава съседа ти е съборил оградата и е казал майната на нотариялния ти акт. *** и се оплачи на Арм. Поп Сигнализирай за неуместен коментар
1
3 rate up comment rate down comment 1
Стефан
преди 1 година
Някой събаря оградата на имота, който е мой по нотариален акт, настанява се, и когато искам да го изгоня той заявява, че винаги е искал мир, но в новите граници.Един от съседите, който твърди че български патриот, също настоява за мир на всяка цена. Е няма как да стане. Сигнализирай за неуместен коментар