Вучич: Партийни интереси няма да управляват държавата, няма да се поддам на изнудване

"Писна ми от корумпирани хора, които искат да забогатеят за сметка на партията", заяви сръбският президент

06.02.2023 | 18:10 Редактор: Вяра Димова
Вучич: Партийни интереси няма да управляват държавата, няма да се поддам на изнудване

"По-добре е да съм в опозиция, отколкото партийни и частни интереси да управляват държавата. Готов съм да отида на избори като кандидат за премиер, но няма да се поддам на изнудване – нито от Запада, нито от СПС, нито от фалшиви десни", каза сръбският президент Александър Вучич, цитиран от "Новости".

Както "Новости" научи ексклузивно, това е съобщил лидерът на партията и президент на Сърбия на заседанието на върха на СНС. Намек за пълна промяна в настоящата политическа панорама в страната се разкри по време на обобщаването на последното заседание на Народното събрание, посветено на Косово, пише БГНЕС.

"Много съм разочарован от поведението на социалистите, които бяха някъде по средата и искаха да се харесат на всички", предадоха думите на техния лидер източници от СНС.

Вучич каза още, че "му е писнало от корумпирани хора, които искат да забогатеят за сметка на партията, често се позовават на него в мътните си работи и винаги, когато е трябвало да се борят за страната и народа, те първи са обръщали гръб". Това послание беше придружено от френетични аплодисменти, а Вучич завърши презентацията си с думите: "Сърбия ще победи".

Снимка: БГНЕС


1
0 rate up comment rate down comment 0
Браво!
преди 1 година
И ние да имахме такива политици.... Сигнализирай за неуместен коментар