Медведев сравни Запада със "зловещ лекар-убиец": Украйна ще си плати за помощта

"Лидерите на украинските нацисти просят и крадат помощ от своите донори", смята зам.-председателят на Съвета за сигурност на Русия

03.02.2023 | 15:06 Редактор: Петя Кръстева
Медведев сравни Запада със

Украйна ще трябва да "разплати изцяло" западната помощ, която ѝ се предоставя не от "д-р Айболит, а от д-р Менгеле". Това мнение изрази в своя Telegram канал зам.-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация Дмитрий Медведев.

Той отбеляза, че "разрухата на страната не притеснява киевската камарила", тъй като "колкото повече подкрепа от Запада, толкова повече украинските власти ще крадат".

"Само колкото по-дълго лидерите на украинските нацисти просят и крадат помощ от своите донори, толкова по-близо е окончателният колапс на икономиката. В края на краищата ще трябва да платите изцяло курса на лечение. И целта на западните лекари е в никакъв случай да не лекува икономиката на нещастната държава. Западът има богат опит в избиването на експериментални страни. Западът не е онзи д-р Айболит, а д-р Менгеле. Той е зловещ лекар-убиец", написа Медведев, цитиран от "Труд". 

Той заключи, че "Украйна ще бъде изправена пред тъжната съдба на тези колонии, които някога са били изнасилени в най-перверзната форма, а след това изхвърлени да умрат в гниещото бунище на историята".

Снимка: БГНЕС