Президентът на Хърватия: Радев казва истината за Украйна, другите в Европа смъртно ги е страх

Миланович предупреди Европа да стои надалеч от конфликта

30.01.2023 | 23:10 Редактор: Искра Ангелова
Президентът на Хърватия: Радев казва истината за Украйна, другите в Европа смъртно ги е страх

Президентът на Хърватия Зоран Миланович заяви в интервю пред PIXSELL, че сред европейските лидери цари "смъртен страх" да говорят "истината" за Украйна освен българския държавен глава Румен Радев, който по думите му е заявил, че доставката на оръжие за Украйна води до повече смърт и че е против това.

Миланович излезе с нов своеобразен коментар за ситуацията в Украйна, като предупреди Европа да стои надалеч от конфликта.

На въпрос на журналиста: "Защо от всички лидери на европейски държави само вие казвате това, което казвате", хърватският президент отговори: "Защото другите смъртно ги е страх. А и не само аз го казвам. Същото каза и президентът на България Румен Радев. Той каза, че това въоръжаване води само до смърт и че е против това. Но сте го проспали...", заяви той, цитиран от "Фокус".

Снимка: БГНЕС


2
9 rate up comment rate down comment 4
Virtuozzo
преди 1 година
Kаза истината човека евала ,че още има мъжкари поне да не мълчат като .....в 3-та световна сме отдавна и ни вкарват в нея ! Сигнализирай за неуместен коментар
1
13 rate up comment rate down comment 3
анонимен
преди 1 година
Хърватите винаги са били пичове, за разлика от сърби, северномакедонци и други балкански индивиди. Сигнализирай за неуместен коментар