Пугачова продаде имотите си в Русия: Нямам апартаменти, нямам къщи, нямам замъци

Верига магазини ще промени марката Alla Pugacheva

27.01.2023 | 12:50 Редактор: Петя Кръстева
Пугачова продаде имотите си в Русия: Нямам апартаменти, нямам къщи, нямам замъци

Руската певица Алла Пугачова заяви, че вече не притежава никакви недвижими имоти в Русия. 

"Нямам апартаменти, нямам къщи, нямам замъци", категорична бе тя.

В същото време цензурата в Русия е стигнала и до обувките, пише в. "Известия" - веригата магазини за обувки Ekonika ще промени марката Alla Pugacheva - ще бъдат запазени само инициалите на певицата. Новото име ще звучи като Ekonika Premium от AП.

Алла Пугачова не подкрепя войната с Украйна и миналата година емигрира в Израел. Съпругът ѝ комикът Максим Галкин бе обявен за "чуждестранен агент", а след това самата Пугачова също поиска да бъде включена в "черния списък", пише dnes.bg

"Артистите, напуснали Русия заради "специалната военна операция", сред които и Алла Пугачова, ще се върнат тук след победата, "свели поглед", заяви преди няколко дни заместник-председателят на Държавната "Дума" на Русия Шолбан Кара-оол.

"В най-трудния момент те напуснаха страната и започнаха да я цапат с кал. Жал ми е за тези хора и ми се струва, че те са там, за да печелят точки, за да имат своето място под слънцето. Много съжалявам, че например Алла Борисовна Пугачова, която помня от детството, която ни идваше на гости в далечна Тува, така падна в очите ми, че просто изчезна" каза Кара-оол.

Снимка:  БГНЕС