Автомобилът на Миодраг Йешич е напълно смачкан - заспал зад волана?

Източник твърди, че бившият треньор на ЦСКА е шофирал с несъобразена скорост

08.12.2022 | 15:14 Редактор: Искра Ангелова
Автомобилът на Миодраг Йешич е напълно смачкан - заспал зад волана?

Миодраг Йешич, бившият треньор на ЦСКА, който загина тази сутрин при ужасен пътен инцидент на пътя Рума-Ярак в Сърбия, е шофирал с несъобразена скорост и се подозира, че дори е заспал зад волана.

"Има съмнения, че инцидентът е станал, защото Йешич е заспал зад волана на Ситроена. Тъй като вероятно е карал по-бързо, вече е било късно да спре и е влетял директно под камиона", каза източник на вестник "Курир".

"Шофьорът на камиона се е движил в собственото си платно и в един момент е забелязал автомобила да криволичи по главния път. Твърди се, че шофьорът на камиона се е опитал да избегне превозното средство, но не е успял и "Ситроенът", в който е бил Йешич, се е блъснал директно в него", допълва той, цитиран от "Труд".

"Колата е напълно смачкана и е транспортирана от местен влекач за спешен технически преглед", обяви разследването.

Огледът е приключил, шофьорът на камиона не е пострадал, нито е задържан, тъй като не е виновен за инцидента. Той се е движил в собствената си лента, а "Ситроен"-ът е влетял под камиона.

На главния път Рума-Ярак пътят е чист като писта.

"Тук често стават катастрофи, защото в това село пътят има посока и обикновено шофьорите карат по-бързо от разрешеното, защото е ясно и си мислят, че виждат всичко, но явно се заблуждават, защото често някой страда", казва още източникът на сръбското издание.

Снимка: БГНЕС