Турски депутати се сбиха заради Бюджет 2023, един от тях е в интензивно (+ВИДЕО)

Кадри в социалните мрежи показват скандала между народните представители на ПСР и опозицията

07.12.2022 | 12:21 Редактор: Вяра Димова

Турски опозиционен депутат е хоспитализиран след сбиване в парламента, до което се стигнало в хода на бурни дебати за бюджета за следващата година, предават водещите местни и световни медии.

Съобщава се, че Хюсейн Орс, депутат от североизточната черноморска Трабзон, е бил ударен в главата и откаран в интензивно отделение. Според медийните доклади той е бил ударен от член на управляващата "Партия на справедливостта и развитието" на президента Реджеп Тайип Ердоган. От партията засега не са коментирали информацията

"Установихме, че състоянието му се е влошило след удара в главата. В болницата беше извършена сърдечна дефибрилация", каза Айлин Чесур, съпартиец на Орс от "Партия на доброто", пише радио "Фокус"

Кадри в социалните мрежи показват скандала между народните представители на ПСР и опозицията в хода на напрегнат дебат за бюджета за 2023 г.

Частната информационна агенция DHA съобщи, че Орс страда от сърдечни проблеми и е настанен в интензивно отделени като предпазна мярка.

"Това е ден на срам за турския парламент и за тези, които извършиха това нападение", каза говорителят на партията Курсат Зорлу.

Снимка: Кадър Twitter


1
1 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 1 година
И в България е наложително да има пребити евроатлантически предатели на българския народ! Сигнализирай за неуместен коментар