Непълнолетни в САЩ откриха стрелба след спор, мъж починал на място

Няколко души са пострадали и са транспортирани до болници в района

27.11.2022 | 10:00 Редактор: Ирена Бакърджиева
Непълнолетни в САЩ откриха стрелба след спор, мъж починал на място

Най-малко един човек е бил убит, а петима са били ранени в САЩ при стрелба след "възникнал спор, който прераснал в стрелба" в Атланта, съобщи Си Ен Ен. 

Около 20:00 ч. местно време "група непълнолетни" са били изведени от територията на "Atlantic Station" от полицаи извън работа от Атланта и от персонала на "Atlantic Station", заяви командирът на отдел "Убийства" в полицията на Атланта лейтенант Джермейн Диърлав.

"Те са били отстранени заради непристойно поведение, а също така и заради нарушаване на полицейския час на Atlantic Station. Групата се преместила на друга улица, където възникнал спор, който "ескалирал до стрелба. Имаме един починал мъж на мястото на инцидента, а няколко пострадали са транспортирани до болници в района. , каза Диърлав.

"В момента следователите от отдел "Убийства" са на място и работят за установяване на следа по случая, както и за информация за заподозрени, а също и за идентифициране на замесените страни. Петима души са в болници в района с огнестрелни рани", добави той, цитиран от БГНЕС.

Според официалния уебсайт на търговския район "Atlantic Station" за всички лица под 18 години е въведен полицейски час от 15:00 ч. В този час всички лица под 18 години трябва да бъдат придружавани от родител или настойник, а групи от четирима или повече непълнолетни "ще бъдат разпръснати".

Снимка: БГНЕС