Посетителка на затвор в Тенеси дала на приятеля си "смъртоносна целувка" с наркотик

По време на целувката 30-годишният затворник получава от устата ѝ балон, съдържащ метамфетамин

19.08.2022 | 23:00 Редактор: Ирена Бакърджиева
Посетителка на затвор в Тенеси дала на приятеля си

Жена от Тенеси е арестувана по подозрение в убийство, след като се предполага, че се е опитала да внесе контрабандно наркотици в затвор, докато е давала на приятеля си "смъртоносна целувка". Рейчъл Д. ще бъде обвинена в убийство след смъртта на затворник от свръхдоза. 33-годишната е задържана от специалните части и шерифския отдел на окръг Диксън със заповед.

Рейчъл Д. е забелязана да предава наркотици на приятеля си, затворника Джошуа Б., през февруари, когато двамата се целуват по време на посещение на Рейчъл Д. в индустриалния комплекс Turney Center, съобщава Департаментът за поправяне на Тенеси (TDOC) на своя уебсайт. По време на целувката 30-годишният затворник получава от устата ѝ балон, съдържащ половин унция метамфетамин, и той го поглъща. По-късно той умира в местна болница.

"Този ​​инцидент демонстрира реалните опасности от въвеждането на контрабанда в затворите и последствията от това", каза Дейвид Имхоф, директор на TDOC за разследващия отдел на агенцията. "Нашата агенция ще преследва всеки, който заплашва безопасността на нашия персонал, мъжете и жените в нашия арест и нашите съоръжения".

Съобщава се, че Рейчъл Д. е задържана в затвора на окръг Хикман по обвинения в предполагаемо убийство втора степен и въвеждане на контрабанда в поправителен дом. Джошуа Б. излежавал 11-годишна присъда за наркотици. Той щял да бъде освободен през 2029 г., съобщи немският stern.de.

Поправителните служби на Тенеси казват, че използват различни мерки, за да предотвратят навлизането на контрабанда в затворите, включително претърсване на всички затворници, влизащи в заведението, претърсване на превозни средства и килии с кучета, надушващи наркотици. Освен това в момента се използват скенери за тяло във всички заведения.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК