Тръмп: ФБР може да е подхвърлило улики по време на обиските

Според сина му не са открити никакви компромати

15.08.2022 | 23:15 Редактор: Искра Ангелова
Тръмп: ФБР може да е подхвърлило улики по време на обиските

Агентите на ФБР може да са подхвърлили улики по време на обиски в Мар-а-Лаго. Това мнение изрази президентът (2017-2021 г.) на САЩ Доналд Тръмп в интервю за Fox News в понеделник.

Според Тръмп по време на обиска ФБР им е забранило да се снимат действията им, както и да се намират в едно помещение с тях: "Можеха да подхвърлят каквото си искат."

На 8 август Федералното бюро за разследване (ФБР) нахлу в имението на Тръмп Мар-а-Лаго. Агентите на разузнаването се съсредоточиха върху офиса на републиканеца и помещенията, в които живее Тръмп, когато се намира във Флорида. Според сина на президента (2017-2021 г.) - Ерик Тръмп, ФБР не е открило нищо компрометиращо, конфискувайки само някои вещи на членове на семейството и снимки, съобщава БГНЕС.

В четвъртък главният прокурор и главният прокурор Мерик Гарланд каза, че е решил да претърси имението на бившия началник на щаба във Вашингтон. Той обаче отказа да изброи мотивите за подобна мярка. Wall Street Journal съобщи на 12 август, че ФБР е иззело 11 комплекта секретни документи по време на операцията.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК