Висш военен в Украйна: Путин има рак, избира си наследник

Руският президент вярва, че ще управлява вечно. Но няма да е така, заяви Кирил Буданов

24.05.2022 | 11:27 Редактор: Елеонора Танева
Висш военен в Украйна: Путин има рак, избира си наследник

Владимир Путин ще живее и управлява още няколко години, въпреки че има сериозни заболявания, сред които и рак. Това заяви началникът на Главното разузнавателно управление на Министерството на отбраната на Украйна Кирил Буданов в интервю за "Украинская правда".

"Но не трябва да се надявате, че Путин ще умре утре. Той има поне още няколко години. Независимо дали ни харесва или не, това е така", уточни Буданов.

Той коментира и психическото състояние на руския президент.

"Можем много да спорим за това в какво състояние може да бъде един диктатор, който си мислеше, че след три дни ще превземе цялата страна и ще издигне руското знаме на административната сграда в Киев. И който в третият месец, заявявайки, че има втората по сила армия на света, не може да се справи, по думите му, "с изостаналата недържава Украйна", добави Буданов.

Според информацията, с която украинските служби разполагат, Путин е ограничил значително достъпа на хора до себе си и държи почти всички на разстояние. 

Руският президент вече обмислял кой да го наследи.

"В различни периоди от своето време той мисли за това, избира фаворит. Вече имаше няколко такива хора. Но гледайки някои от неговите маниакални синдроми, вероятно ще се страхува да подготви сериозно наследник. Защото осъзнава, че този наследник може да поиска да заеме стола малко по-рано, отколкото самият Путин иска. И държи всички на определено разстояние. Вярва, че ще управлява вечно. Но няма да е така", допълни Буданов. 

Как България посреща украинските бежанци?

По най-добрия възможен начин - държавата и гражданите показаха истинска човечност.
9%
Враждебно! Украинците се сблъскват с незаслужена злоба и агресия.
9%
С добри намерения, но с хаотични действия и липса на организация.
15%
Посрещаме ги отлично, а те се държат нагло с нас и ни се качват на главите!
68%
Общо 6114 гласа

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК