Разследват рапъра Кание Уест за нападение над фен (+ВИДЕО)

Музикантът повалил на земята мъж, който вероятно е искал автограф

14.01.2022 | 22:51 Редактор: Елеонора Танева

Американският рапър Кание Уест е заподозрян в причиняване на телесни повреди на фен, който му поискал автограф. Полицията е започнала разследване, съобщава TMZ.

Инцидентът станал в 3 часа през нощта в четвъртък в близост до клуб в центъра на Лос Анджелис. Според източника Уест се нахвърлил на мъжа и го повалил на земята. Музикантът го ударил по главата и врата. Потърпевшият останал да лежи на асфалта.

Оказва се, че Кание е попаднал във видео веднага след конфликта до клуб Soho West в Града на ангелите. Записът е публикуван в сайта TMZ. На кадрите, заснети от очевидци, се вижда как музикантът крещи на някаква жена.

Предполага се, че почитателят е искал да вземе автограф от звездата и е направил снимка без негово разрешение. Рапърът поискал да не го снима, заявявайки, че хората не разбират трудностите в живота му. 

Според свидетели ядосаният Кание Уест ударил мъжа два пъти. Той паднал и си ударил главата в земята. Мъжът също е попаднал в обектива, той е сниман как лежи по гръб на асфалта. Самият момент на удара не е заснет, информира "Монитор". 

На жена, която се опитвала да успокои музиканта, Кание Уест крещи "Махни се от мен!". 

Изданието твърди, че жената е братовчедка на рапъра.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК