40-годишна не забелязала, че е бременна, родила по дънки

Тя кръстила дъщеря си Ейнджъл

26.10.2021 | 23:35 Редактор: Искра Ангелова
40-годишна не забелязала, че е бременна, родила по дънки

Американката не забелязала собствената си бременност, неочаквано родила, без да свали дънките си и без да разбере какво се случва, пише The Sun.

На 40 години Глинис спряла да приема контрацепция, считайки, че е невъзможно да забременее на нейната възраст. Три години по-късно тя забелязала, че цикълът й е спрял, но възприела това като признак за началото на менопаузата. Според нея не е имало друга причина да подозира бременност. "Не се чувствах уморена, гърбът не ме болеше, занимавах се с обичайните си ежедневни дейности. Не се изискваше по-голямо облекло, нищо не ме притискаше, ципът на панталоните се закопчаваше", спомня си жената.

Веднъж Глинис почувства силна болка в областта на таза. "Мислех, че може би е по-добре да си легна. Това беше може би най-лошото нещо, което можех да направя тогава, защото легнах и не можех да стана", казва тя, цитирана от БГНЕС.

Няколко часа по-късно жената с помощта на съпруга си стигнала до болницата. В очакване на помощ, тя усети, че от нея изтекла вода, после нещо изпадна от нея и болката преминала. Когато медицинските сестри разрязаха и свалиха дънките й, вътре намериха новородено момиченце.

Бебето тежало около 2,7 килограма и било напълно здраво. Жената дала името на дъщеря си Ейнджъл.

По-рано беше съобщено, че жителка на индийския щат Гуджарат е родила първото си дете на 70-годишна възраст. Преди това тя и съпругът й се опитвали да имат дете в продължение на 45 години.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК