Алек Болдуин след смъртоносния инцидент: Сърцето ми е разбито

Срещу звездата не са повдигнати обвинения

23.10.2021 | 08:45 Редактор: Искра Ангелова
Алек Болдуин след смъртоносния инцидент: Сърцето ми е разбито

Алек Болдуин даде показания и заяви, че е с "разбито сърце", след като по погрешка застреля кинооператорката и рани режисьора на новия си филм. Срещу звездата не са повдигнати обвинения.

В Twitter актьорът съобщи, че сътрудничи на полицията в разследването на инцидента. "Няма думи, с които да изразя шока и тъгата си от трагичния инцидент, отнел живота на Халина Хътчинс, съпруга, майка и дълбоко ценена наша колежка. Поддържам връзка със съпруга й, предлагам подкрепата си на него и семейството му. Сърцето ми е разбито заради всички, които познаваха и обичаха Халина", написа актьорът, цитиран от "Труд".

Болдуин е произвел няколко изстрела с реквизитно оръжие, което е трябвало да бъде заредено с халосни патрони. В момента на стрелбата обаче куршум или шрапнели са поразили двама души от екипа. Според някои съобщения в пистолета е имало само един боен патрон. "Единственият истински патрон е бил изстрелян случайно на снимачната площадка от актьора, поразявайки и операторката Халина Хътчинс, и режисьора Джоел Соуза", се казва в изявление на Международна асоциация на театралните и филмови работници.

Раненият режисьор е изписан от болницата. Снимките на уестърна "Ръст" в ранчо в района на Санта Фе се спрени.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


2
0 rate up comment rate down comment 0
радо
преди 2 години
Виновен е този, който му е дал пистолета. Сигнализирай за неуместен коментар
1
0 rate up comment rate down comment 0
празна пушка
преди 2 години
Нищо не е случайно! Добра сценка са му спретнали! Но, и най-слабия новобранец трябва да знае как се борави и как се проверява оръжие. Сигнализирай за неуместен коментар