След звездната премиера на "Вечните" - Джоли и Салма Хайек са под карантина

Причината е възможно заразяване с Ковид-19

23.10.2021 | 09:26 Редактор: Искра Ангелова
След звездната премиера на

Само преди няколко дни Анджелина Джоли и Салма Хайек бяха широко усмихнати на червения килим в Лос Анджелис преди премиерата на новия им филм "Вечните". Двете дами дори решиха да поканят най-важните хора в живота си – децата – да ги придружат на специалното събитие. Хайек доведе дъщеря си Валентина, а Джоли взе пет от общо шестимата си наследници, за да им покажат началото на новата ера на Marvel.

Всичко това обаче беше за кратко, тъй като двете актриси спират с изявите на червения килим заради потенциално излагане на коронавирус. Към тях се присъединяват колежките им Джема Чан и Лорън Ридлоф, както и режисьорката на филма Клои Джао. Всички те отсъстваха от събитието Women in Hollywood, организирано от списание ELLE, което се състоя във вторник.

Главната редакторка на ELLE Нина Гарсия потвърди, че дамите са поставени под карантина. Тя заяви пред гостите, че актрисите и режисьорката са били просто изложени на коронавирус и не са се заразили. Все пак те са решили да си останат вкъщи, за да опазят хората около себе си. "Тези супегероини сега са в суперизолация", пошегува се Гарсия.

От Disney все още не са коментирали точно откъде актьорският състав на "Вечните" е бил изложен на коронавирус, но потвърдиха, че срещите с медии и фенове засега ще се провеждат само онлайн. "По-рано през деня бяха уведомени за потенциално излагане на коронавирус и въпреки че всички актьори дадоха негативен резултат, като предпазна мярка, преминаваме към онлайн срещи", заяви говорител на списание People.

Четете цялата статия в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК