Елизабет II с трогателно послание за своя 95-и рожден ден

Прочувственото съобщение завършва с благодарност към всички за подкрепа и доброта

21.04.2021 | 16:10 Редактор: Десислава Атанасова
Елизабет II с трогателно послание за своя 95-и рожден ден

По случай 95-ия си рожден ден кралица Елизабет II благодари на всички, които ѝ изпратиха трогателни послания в този специален ден.

Тя благодари и на всички, които ѝ помагат да преодолее смъртта на принц Филип, който почина на 9 април.

След погребението на дядо си, принц Хари предпочете да се върне в Калифорния ден преди рождения ден на кралицата.

Бащата на Арчи прецени, че е по-добре да бъде с бременната си съпруга Меган Маркъл и малкото им дете. Принц Чарлз отлетя за Уелс, където отседна във вилата. Той предприе това пътуване без съпругата си Камила Паркър Боулс, която се нуждае от малко почивка след последните забързани месеци.

Но липсата, която причинява най-голяма мъка на кралица Елизабет II, несъмнено, е тази на съпруга ѝ, който почина на 9 април на 99-годишна възраст. За щастие, Майката на нацията може да разчита на подкрепата на своите поданици, които ѝ изпратиха многобройни поздравления за рождения ѝ ден.

Много развълнувана от подкрепата на британския народ, кралица Елизабет II отправи дълго благодарствено послание, публикувано на официалната страница на Бъкингамския дворец в Twitter.

"По повод моя 95-и рожден ден днес получих много поздравителни писма, които оценявам високо", пише в съобщението.

"Семейството ми преминава през един много труден период на траур, но за всички нас беше голяма утеха да видим и чуем почитта, отправена към съпруга ми от цяла Великобритания, Британската общност и целия свят. "

Прочувственото послание завършва с благодарност към всички, които са показали „подкрепа и доброта“ през последните няколко дни. Това доказва, че "през живота си Филип е имал изключително влияние върху безброй хора".

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


2
1 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 2 години
Велика жена! Желая и здраве и сила! Сигнализирай за неуместен коментар
1
2 rate up comment rate down comment 0
Doodgotbonkd
преди 2 години