Без Меган Маркъл на погребението на принц Филип

До 17 април Великобритания е в национален траур

11.04.2021 | 13:58 Редактор: Искра Ангелова

Британският принц Чарлз отдаде почит на баща принц Филип. Съпругът на британската кралица Елизабет, който бе неотлъчно с нея през рекордно дългото ѝ 69-годишно управление, почина в петък в замъка Уиндзор. 

Бъкингамският дворец обяви, че погребението на Филип ще се състои на 17 април. На него ще присъства кралското семейство, включително и принц Хари, но съпругата му Мегън Маркъл няма да е част от ритуала, тъй като е в напреднала бременност и не бива да пътува до Обединеното кралство. 

На погребението ще присъстват около 30 души. На него няма да е и британският премиер Борис Джонсън, за да се даде възможност повече членове на кралското семейство да присъстват на церемонията. 

"Скъпият ми татко беше много специален човек, който мисля, че преди всичко, би бил смаян от реакцията и трогателните думи за него. От тази гледна точка нашето семейство е дълбоко благодарно за всичко това", заяви принц Чарлз.

До 17 април Великобритания е в национален траур.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


2
3 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 3 години
Е, как така няма да отиде? И сега няма да бъде снимана, да върти очите, да стиска устните, да се прави на интересна? Как сега цялото внимание няма да е към нея? А пък няма да може да надзирава и Хари? Ех, тази бременност! Сигнализирай за неуместен коментар
1
2 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 3 години
Меги може да роди по-рано и да може да отиде... Сигнализирай за неуместен коментар