Навални vs. Путин и един дворец: Политическо джудже срещу огромна фигура

"На протестите в Санкт Петербург и Москва преобладаваха непълнолетни", каза проф. Захари Захариев

25.01.2021 | 21:47 Редактор: Искра Ангелова

Руският президент Владимир Путин отрече да притежава дворец. Защо Навални твърди, че има такъв?

"В случая трябва да говорим за едно политическо джудже срещу една от основните политически фигури в съвременния свят. Това, което минава в Европа като протести, са едни печални хороводи, които показват, че обществото не му е до това какво е казал Навални, какъв филм е пуснал, кой е собственикът на този дворец", каза международният анализатор проф. Захари Захариев за "Денят ON AIR".

Според него силно впечатление прави съставът на демонстриращите.

"Като изключим Санкт Петербург и Москва, доста семпли и скромни бяха в другите по-големи градове. А що се отнася до първите два града - преобладаваха хора, които са под 18-годишна възраст. Интернет културата дава своето отражение върху онова, което се случва около нас. Това показа и как психиката на обществото започна да изтрещява под натиска на Ковид-19", допълни проф. Захариев пред Bulgaria ON AIR.

Той посочи, че зад интереса, който предизвика Навални, седи една много сериозна машина, която е целенасочена и финансирана от определени централи.

"Няма да има продължаващи протести. Изяви може и да има. Ако има предизвикателства пред Путин - те не са по отношение на този псевдо-дворец. Руснаците бавят като десерт и ще ни съобщят в близките дни кой е собственикът на този огромен комплекс", допълни експертът.

Проф. Захариев смята, че става въпрос за нова огромна резиденция, която е на руската държава.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
0 rate up comment rate down comment 1
Илф и Петров
преди 3 години
За какво му е такъв огромен дворец. Няма как да се скрие кой е собственика. Сигнализирай за неуместен коментар