Русия с рекорден брой починали от Ковид-19 за денонощие

Общият брой на смъртните случаи в страната надхвърли 37 000

24.11.2020 | 12:46 Редактор: Тодор Петров
Русия с рекорден брой починали от Ковид-19 за денонощие

Русия регистрира рекорден брой смъртни случаи от коронавирус през последното денонощие - 491, предаде ТАСС, като се позова на федералния оперативен щаб за борба с инфекцията.

Преди ден той съобщи за 361 починали. Така с днешните починали общият брой на смъртните случаи в Русия надхвърли 37 000, като починали са 1,73% от регистрираните в страната заразени.

За изминалите 24 часа в Русия са били установени над 24 300 нови случая на коронавирус. Общият брой на регистрираните в страната заразени доближава 2,14 млн., пише dnes.bg.

Така Русия е на пето място в света по този показател след САЩ, Индия, Бразилия и Франция. Над 23 200 човека са оздравели през последното денонощие. Общият брой на хората, възстановили се в Русия след заразяване с новия коронавирус, е достигнал 1,634 млн.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК
 


3
0 rate up comment rate down comment 0
Анонимен 2
преди 3 години
Изобщо не е страшно!! Страха е вътре в нас .Трябва първо да се разделим, а тогава може да се говори за обединение. Който го страх да си стои в дома Вируса е преувеличен, повечето починали имат толкова болести че не е ясно дали е нямало така и така да си починат.. Сигнализирай за неуместен коментар
2
1 rate up comment rate down comment 1
анонимен
преди 3 години
Нали имаха не една а три ваксини????.Спутник ,Вектор и кой знае още какво. Не мисля че тези данни са реални вероятно са занижени поне няколко пъти. Щяло да произведат 50 хил.дози края на годината. Това не е производство а материал за тестване. До края на март догодина 3млн.-че те за Москва няма да стигнат. С пропаганда пандемия не се спира. Имам приятели в Русия и силно се притеснявам за тях но при тези управници там ???? Сигнализирай за неуместен коментар
1
1 rate up comment rate down comment 0
Нина
преди 3 години