Жена обвини Тръмп в сексуален тормоз, разказът ѝ е скандален

Ейми Дорис показва снимки с милиардера от US Open

18.09.2020 | 10:20 Редактор: Виктория Гетова
Жена обвини Тръмп в сексуален тормоз, разказът ѝ е скандален

Oще една жена обвини президента на САЩ Доналд Тръмп в сексуален тормоз. Името й е Ейми Дорис. Тя се срещнала с бизнесмена на US Open през 1997 година и дори седяла до него на VIP ложите на тенис турнира. Тогава Ейми е едва на 24 години.

Неприятният инцидент се случва пред баните на VIP ложата. Тя отива до тоалетната, а когато излиза от нея, бизнесменът вече е отпред.

"Помислих си, че просто чака своя ред, но за жалост не беше така", спомня си тя.

Двамата поговорили няколко секунди, след което Тръмп хваща Дорис толкова силно, че тя не може да избяга.

"Той просто натика езика си в гърлото ми, а аз се опитвах да го отблъсна. Хватката му обаче ставаше по-силна и по-силна, а ръцете му бяха навсякъде - върху дупето ми, гърдите ми, гърба ми, навсякъде. Беше хватка, от която не можех да се измъкна. Опитах се да изкарам езика му от гърлото си със зъбите си и мисля, че го нараних", разказва Ейми пред The Guardian.

Тя също така показва снимки, на които стои точно до милиардера на стадиона на US Open. Нейните думи са потвърдени както от майка ѝ, така ѝ от нейна приятелка, на която тя се оплаква малко след инцидента.

Адвокатите на Тръмп обаче отричат обвиненията. Те твърдят, че няма как подобно действие пред тоалетните на US Opeп да остане незабелязано. Според адвокатите на президента обвиненията са пълна измислица, а зад тях има политическа подбуда, предава dnes.bg.

Пред The Guardian Дорис показва няколко снимки с Тръмп, направени в рамките на 6 дни, както и билета си за US Open. Тя казва, че е прекарала няколко дни с бизнесмена в Ню Йорк заедно с приятеля си Джейсън Бин, който бил близък на Тръмп. 

Снимка: Bloomberg.com

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
0 rate up comment rate down comment 0
Нина
преди 3 години
Поредната златотърсачка Сигнализирай за неуместен коментар