Заев зове гражданите да му гласуват нов мандат

В сряда, 15 юли, нека гласуваме, за да продължим напред към развитие, посочи той

12.07.2020 | 19:54 Редактор: Юлия Христова
Заев зове гражданите да му гласуват нов мандат

Пред нас в сряда са важни избори, на които всеки от нас трябва да каже в каква посока ще се движи страната ни, заяви председателят на СДСМ Зоран Заев цитиран от македонската информационна агенция “Макфакс“.

Той казва, че вариантите, които се предлагат, са оптимизъм, надежда и шанс от една страна, и мрак, тегло и неуместен хумор, от друга.

"Това е разликата - от една страна, достойна кампания, с всички мерки за защита от коронавируса, и от друга страна, опасна кампания - с всички нарушения на мерките и всички лоши думи, които чухме от тях. На 15 юли ще решим дали заплатите на гражданите ще се увеличат, или ще се запълнят джобовете на хората на Груевски. Изборът е прост, но работата не е свършена предварително. Дали ще продължим напред, зависи от всеки от нас, от всеки от Вас. "На тези избори вотът за СДСМ е вот за сигурност, вотът за ВМРО-ДПМНЕ е вот за връщане назад, за опасността от нов режим", каза Заев, пише "Фокус“.

Той призова гражданите да му гласуват нов мандат, за да може да продължи добрите политики.

„Да се придвижваме още по-бързо. Нека не пропускаме шанса, който създадохме заедно за родината си. "В сряда, 15 юли, нека гласуваме, за да продължим напред към развитие, интеграция, икономически растеж и повече пари за всички и естествено за справедливост", добави Заев.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК