Обвиниха 26-годишна в умишлено убийство на фен на "Ботев" (Пд) в Гърция

Инцидентът е станал по време на сблъсъци между местните футболни фенове и група българи

30.06.2020 | 16:35 Редактор: Искра Ангелова
Обвиниха 26-годишна в умишлено убийство на фен на

26-годишната жена, която бе арестувана в северния гръцки пристанищен град Солун за убийството на 28-годишния Тоско Бозаджийски, е била отново арестувана и обвинена в умишлено убийство, съобщи гръцката държавна агенция АНА-МПА.

Заподозряната е била арестувана в началото на януари, малко, след като е прегазила 28-годишния привърженик на "Ботев" (Пловдив) в близост до Концертната зала в Солун и е изоставила жертвата си.

Инцидентът е станал по време на сблъсъци между местните футболни фенове и група българи, включително жертвата, които са били в северния пристанищен град, за да подкрепят съперничащ клуб, информира "Фокус".

Според АНА-МПА 26-годишната жена е била повторно арестувана при по-сериозно обвинение въз основа на нови доказателства, разкрити от специалния отдел на солунската полиция за футболните хулигани, сочещи, че може тя да е участвала в нападението срещу 28-годишния мъж и неговите другари.

Нейното участие, предполага АНА-МПА, може да е свързано с 48-годишния ѝ приятел, чието име фигурира при наемането на автомобила, управляван от заподозряната при произшествието.

Снимка: БГНЕС/ Архив

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
0 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 3 години
Ето, гръцката полиция разследва, не се подмотва. Браво! Сигнализирай за неуместен коментар