Бил Гейтс проговори за имплантирането на микрочипове

Почти невъзможно е този слух да бъде опроверган, посочи той

05.06.2020 | 10:05 Редактор: Тодор Петров
Бил Гейтс проговори за имплантирането на микрочипове

След появата на коронавируса и бързата реакция на десетки компании по света, които се състезават да произведат ваксина, в мрежите се появи и една мащабна конспирация. Според множество потребители фондацията на Бил и Мелинда Гейтс е участвала в създаването на заразата, за да поставят проследяващи чипове на хората в световен мащаб.

Бил Гейтс най-накрая коментира твърдението, макар и лаконично. Основателят на корпорацията "Майкрософт" заяви, че конспиративната теория, според която той е участвал в пандемията от коронавируса с цел чрез ваксина да вкара чипове за проследяване, е толкова глупава, че не си заслужава да я опровергава.

"Никога не съм се занимавал с микрочипове. Почти невъзможно е този слух да бъде опроверган – толкова е безумен и глупав", казва Бил Гейтс пред "Business Insider", цитиран от dnes.bg.

Фондацията на Бил и Мелинда Гейтс е вторият най-голям спонсор на Световната здравна организация, който осигури 9,76% от бюджета на организацията през 2018-2019 г. Фондацията се занимава главно с финансиране на изследвания, свързани със създаване на нови лекарства и ваксини.

Снимка: Bloomberg.com

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
12 rate up comment rate down comment 1
Румен
преди 3 години
Всичко за Чиповете на Бил Гейтс - е ИСТИНА !!! Сигнализирай за неуместен коментар