Разследващите: Предполагаме, че Мади Маккан е мъртва

Заподозреният имал солидно криминално досие

04.06.2020 | 18:45 Редактор: Ивет Арабова
Разследващите: Предполагаме, че Мади Маккан е мъртва

Разследващите по случая с изчезналата през 2007 г. Мадлин Маккан направиха разкритие. Те разследват като заподозрян 43-годишен германец, който е в затвор. "Предполагаме, че Мади е мъртва", заяви говорителят на прокуратурата в Брауншвайг Ханс Кристиан Волтерс, предава германското издание "Билд".

Разследването срещу 43-годишния затворник ще се проведе по подозрение за убийство. По информация на "Билд" заподозрян е Кристиан Б., който е бил задържан през 2005 г. за изнасилване на 72-годишна американка. Според медията сега той излежава присъда в Кил и е осъден в окръжния съд в Брауншвайг по друго дело. През 2019 г. Кристиан бил осъден от Районния съд в Брауншвайг и за изнасилването на възрастната жена. 

По данни на Федералната криминална служба заподозреният се е помещавал редовно в Алгавре в периода между 1995 г. и 2007 г., а също така и няколко години е бил в къща между Лагос и Прая де Луз. "Според наличната информация той е работил на няколко места през това време, като една от сферите, в който е бил зает, била кетърингът", казаха още от службата.

Кристиан Б. има солидно криминално досие, което включва сексуален тормоз над деца, кражби и търговия на наркотици.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
0 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 3 години