Германски затворник е заподозрян за изчезването на Мади Маккан преди 13 г.

Той има и предишни присъди, пътувал из Португалия с кемпер

03.06.2020 | 22:32 Редактор: Ивет Арабова
Германски затворник е заподозрян за изчезването на Мади Маккан преди 13 г.

43-годишен германски затворник, който пътувал из Португалия с кемпер, е основен заподозрян в разследването на Скотланд Ярд за изчезването на Мади Маккан преди 13 години, предава Би Би Си. Според полицията той е бил в района, където 3-годишното момиченце за последно е видяно през май 2007 г. 

Мадлин изчезна от апартамент във ваканционен курорт в Португалия, докато родителите ѝ били с приятели в бар наблизо. Последното разследване по случая започна през 2011 г. и струва повече от 11 млн. паунда. Все още няма доказателства дали Мадлин е жива, или не.

Детективи обясниха, че заподозреният е в затвора заради други нарушения и има предишни присъди, сред които и за сексуално насилие над деца. Властите отказаха да представят повече подробности и не споменаха името му. От изявлението стана ясно, че затворникът тогава е бил на 30 г. и е посещавал Алгавре между 1995 и 2007 г с кемпера си. Той е бил в района на Прая де Луз във вечерта на изчезването на Мадлин, като е получил телефонно обаждане в 19:32, което продължило 30 минути.

Заподозреният е имал още 2 превозни средства, които е карал - тъмночервен Jaguar XJR 6 и Volkswagen T3, предава германското издание "Билд".

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
0 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 3 години
Егати работата.. да те е страх и в апартамент да си оставиш детето! Сигнализирай за неуместен коментар