България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Торино и Пашата показват половинките си в новата песен "Отпечатъци"

Повечето ни парчета се мислят по път или в хотела, сподели Павел Денов

17.06.2024 | 11:59 Редактор: Беатрис Младжова

Тодор Емилов-Торино и Павел Денов-Пашата дават сериозна заявка за летен хит с новия им сингъл "Отпечатъци". С него момчетата отново показват, че за тях няма граници в създаването на музика.

"Тази песен се роди в колата по пътя към поредното ни участие. Тъй като сме доста ангажирани, повечето ни парчета се мислят по път или в хотела. Всички наши песни са доста смислени и истински. Всички песни са изцяло наши. Тази песен е малко по-различна с това, че решихме да покажем половинките си в нея", сподели Пашата в "България сутрин".

Денов, за разлика от другата половина на дуото Тодор Емилов-Торино, пази живота си по-личен.

"Аз съм от тези изпълнители, които вече 4 години не са показвали половинките си. Дълги години приятелката ми ме питаше "докога ще ме криеш" и ето го, сега я показах. Колегата не е такъв, той е по-социален", коментира събеседникът на Bulgaria ON AIR.

За двамата изпълнители най-важно е те да са сигурни в песента, преди тя да стане достъпна за широката публика. Те не се ограничават само до един жанр, а опитват нови неща.

"Имахме хит на годината с Камелия, след което пуснахме рап парче, което също стана песен на годината. Общо взето си играем с публиката, така че да обхванем най-широка аудитория. Не ни притеснява нищо, в крайна сметка ние сме артисти. За нас най-важното е ние да кажем "да", други хора не се месят в нашия планинг на песни", допълни Денов.

Гледайте целия разговор във видеото.